Time may heal all wounds, but there will always be scars...

(^_^) V

Saturday, June 25

.:: Bayar singgit je!! ::.

Bayar singgit cepat!!



hehehe...mcm Kak Long plk nak mintak singgit pakse2 an.. 


no la... ini Kak Long baeekkk punyer....







korang ske durian x?








 nyum2... sedap kan.....
.
.
.
.
.
.
v




pada sape2 yg HANTU DURIAN mcm cik eva, meh la Balik Pulau.. 

skunk ni musim durian!!!






hari ni ngn esok ade Pesta Buah-Buahan Peringkat Negeri Pulau Pinang..
korang bleh tgk kat sini.


jemput datang ye... mcm2 aktiviti ada... pertandingan la...ape la....





yg bestnye.. korang BAYAR RM1.00 je untuk makan durian sepuas2nya!




=





haa.... amacam?? ada brani?



Jom visit Balik Pulau... bleh cik eva bwk korang jejaln mkn laksa ka..char koay teaw ka....




klo dtg, contact2 cik eva ye... 012-4879 40 _.

hehehe...


tata u olss...





cik eva nak g mamam durian smpai kuar darah!!
 muahahah....




nota cik eva : tringin nak rase durian kat bwh ni... ade kat kebun spe eyh?


bleh tgk sini




23 comments:

  1. ada... mai la sini... cheq bawak p kebun, panjat amek sniri kat atas pokok.. hehehe.. :)

    ReplyDelete
  2. Cik eva ku sayang..tolonglah saya ni, memang teringin sgt nak mkn durian balik pulau tu, tapi..huhuhuhuhu awat jauh sgt!!!!:'(

    ReplyDelete
  3. law tolong pos kat umah boleh.hahaa

    ReplyDelete
  4. Wahhh.. beshnye lulian... Lulian yg last tu kacuk dr mana? heheheeh. Besh...besh...

    ReplyDelete
  5. rm1 boleh mkn durian! wah! fyna suka durian tp xdelah samapi hantu..kekeke..apa durian isi merah tu..takot nak makan =.=

    ReplyDelete
  6. @elly : ye cik elly syg... huhuhu... nak buat cam ne eak? kalau cik eva pos gambar agak2 bleh rase x? ^^,

    ReplyDelete
  7. @iwan : cepat bagi alamat.. nak pos biji durian... ok x? hikhikhik.. :D

    ReplyDelete
  8. @Pendekar Laut : lulian manyak best wooo....dlm laut ade durian x? :P

    lulian yang last tu katanya ada kat Sabah ja... hukhukk... tringin nak rse....

    ReplyDelete
  9. @sis fyna yg GOJEZ! : wee.... hr tu sis dtg PENANG kan? asal x lajak trus ke Balik Pulau je? bleh cik eva blanje mkn durian... ^^,

    takot kan tgk durian isi merah tu.. tapi TERINGIN... -___-

    ReplyDelete
  10. Anyway.. durian merah tu, Cik Eva penah tgk kat dlm cite Upin & Ipin... tul x?

    ReplyDelete
  11. x pegi la yunk... durian kat rumah pun x termakan... hukhukhuk...

    ReplyDelete
  12. x pernah pun tgk durian warna merah isi nya..kuning isi dia pernah la mkn..takut plak nk mkn durian merah isi..huhuhu

    ReplyDelete
  13. @candy biru : heheh.. cik eva pun 1st time tgk dlm cite Upin & Ipin [GENG].. tringin nak rse walaupun agak menakutkan.. *__*

    ReplyDelete
  14. durian peh tuh ? kaler merah pekat ?? cm besh jek

    ReplyDelete
  15. @yunn sarah : a ah... merah gile ann isinye... durian ni kat sabah je ade...

    ReplyDelete
  16. @hatikubaik : berbaloi2... tapi hari sabtu ngn ahad lepas je... skrang durian dh naik harga...

    ReplyDelete
  17. wau..wiieee..bez nye musim durian..nampak sedap je buah durian tu..tringin pulak ~ :D

    ReplyDelete
  18. @syahirah suhaili : weee... sedap......durian skrang dh murah2 kat sini.. ^^,

    ReplyDelete
  19. huuu rindu waktu aku n dira tido uma ang..makan durian baek punya...

    ReplyDelete
  20. @wawa : uhuk2.. bila lagi la korang nk dtg umh cik eva kan...

    ReplyDelete