Time may heal all wounds, but there will always be scars...

(^_^) V

Friday, July 29

.:: Resignation Letter pelishhh!! ::.


huhuhu.. hr ni nak mengarang SURAT CINTA kat boss...

maw belenti kileja sudah la boss...
 
 
 



otak tgh kering... tdi search contoh2 resign lttr...

boleh x nak jadikan contoh?
 
 
 
 
 
 

jom terjah!!





style amek berat sal boss!





style kamching dgn boss!






style simple MALAS X HENGAT!




agak2 klo bg mcm ni, boss bley dmm kura x?





oh SURAT CINTA....





nota cik eva : hr ni last lunch kat opis... slamat berpuasa yg TEMAN...





Thursday, July 28

.:: tanpa segan silu... ::.


hi u'ollsss...

sape yg x segan silu mcm tjuk entry ni sila angkat tgn ke bahu, dongak mte naik atas!





hahaha...

entry ni x de kaitan dgn FENOMENA diatas...





pejam celik..pejam celik... lagi 3 hari nak puasa kan?

ade lagi ke yg x hbs ganti puasa??

ish2...

bwk2 la ganti ye...





cik eva nak share iklan2 yg tetibe tanpa segan silu nak tayang kat tv umh kita an?

hikhikhik...



jom layan iklan2 ni..




Yusuf Taiyoob




ada lagi iklan... tapi x de plk kat TiubKamu tu....





- iklan Yeo's campur...
- iklan Horlicks Liza Hanim & anak beliau yg super comel!



dan semstinya iklan2 gedung2 jual kain!

hahaha...





Selamat Berpuasa ya... 

Sama2 kita jalani ibadah puasa dengan penuh rasa kesyukuran dan amal soleh..

ameenn..








Wednesday, July 27

.:: Wordless Wednesday #5 ::.








Tuesday, July 26

.:: Fall in Love ::.








aduhhh.... ade x yg mcm ni?


Thursday, July 21

.:: Makhluk ini juga punya perasaan... ::.


salam sejahtera semua...

ptg ni agak sayu sket lps bce entry KD




smlm ptg otw blk keja dgn mak, cik eva nmpk sekor kucin terbaring kaku tgh jalan...

menitis air mte ni..




mcm KD ckp,


"Entah ler, tak tau nak salahkan sape. Dua2 pihak boleh disalahkan mengikut terma dan syarat."



tapi bagi cik eva, hanya makhluk yang mempunyai akal dan fikiran yg patut disalahkan. 

Dalam erti kata yg lebih tepat, 


ORG YANG LANGGAR!




ye.. cik eva tau, ada yg x stuju dgn cik eva.. its ok..

masing2 punya pendapat masing2..




slalu alasan yg cik eva dgr

: gua x nampak ar kucing tu lintas!




hmm....

entahla... x nampak tu sbb ape ye? 
sbb :

a. sedang asyik ber'sms
b. on phone
c. dgr lagu kuat2 x hingat dunia!
d. mata usyar awek@pakwe tepi jln?
e. kesemua diatas!




cik eva duduk kat kampung je... 
had laju kawasan kampung 60KM/jam sja..


tapi org2 kat sini bwk keta laju nak mampos!

dah mcm tgk alonso lumbe FI dgn kimi raikonnen!




kalo yg bwk moto plk, mcm pelesit!

kalah Lorenzo, Stoner, dgn Pedrosa!

Rossi apatah lagi!



haishhh...


tolong la... x yah la nak tunjuk hebat sngt cara korang memandu...

Berhati2 lah di jalan raya...ingatlah makhluk2 lain yg hidup diatas muka bumi ini...

ihsan dr uncle Google


to kecik : kakak rindu kecik...

to KD : kebetulan....



Wednesday, July 20

.:: Wordless Wednesday #4 ::.





comelnya..... sedapnya......




Tuesday, July 19

.:: Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 ::.


Hye u'ollsss...

korang dh tgk HP&TDH:P2?



cite ni cik eva kasi 5 * lah!





tq kpd nonoi, momo, caila n no ain yg belikan tiket untuk cik eva..


hehehe.. syg korunk lah!!





korang yg blum tgk tu, sila2 lah.. 





klo nak download kat sini pun boleh...








pastu jgn lupa join gne HJSplit k!
selamat menonton ya..



psstt.. korang nak x siri HP yg lain?

Monday, July 18

.:: Cik eva batuk berdarah -____- ::.


uhukk2...

terok ngat aihhh!!




hehe..tajuk bikin suspenda ja kan..





ok2... 

cik eva nak tnye korang..

dlm bnyk2 tempat dalam dunia ni, kat mana tempat favorite org batuk?




klo jwb btol, cik eva kasik adiah!


cik eva dah biasa dgn batuk berdarah... -________-


Saturday, July 16

.:: Teluk Permaisuri!! bersedialah dikau untuk diTERJAH! ::.


hye u'olls..


hoyeee...
dah lme x buat mende ni!


hr ni cik eva n kwn2 nak g terjah Teluk Permaisuri!

spe nak ikot? Jommm!!




Teluk Permaisuri

TP aka Queensbay Mall





bye2 u'ollsss...



Friday, July 15

.:: Sekali Lagi ::.


Korang dah tgk cite Sekali Lagi?



Nak download, klik link bwh ni..



lps tu jgn lupa combine gune HJSplit ya...















.:: Tahniah TEMAN! ::.




Alhamdulillah...

Ramai teman2 cik eva dapat smbung belajar...







- Elny Sulastree

- Oppa Faye

- Unnie Nadzirah Fahaza

- Unnie Fyza

- Amat






- Dayah

- Nor






- Deepa





- Huda





- Cik Eva

- Abg Yeah

- Chew




Tahniah ye teman...




sesaper yg belum check result, boleh check kat sini...




GOOD LUCK yaww!



nota cik eva : dah setahun cik eva tinggal encik buku dan cik programming... insyaAllah....




.:: Curi entry Shahjiehan?? ::.


Salam all...
 

agak panas disini ya walaupun hujan lebat gle kat luar ni!



kenapa la ade makhluk2 nak copy cat 100 % entry org lain then paste je kat entry dia??


kurang idea kah??

mls nak menaipkah??

atau

mmg type ske curik mencurik entry org kah??



kes ni jadi kat Shahjiehan




walaupun x jadi kat cik eva, agak terasa la jgk...

if nak ambil pun, x perlu la the whole entry kot.......

haishhh...

 


 
peringatan : if nak ambil, jgn lupa bgtau tuan blog.. link kan entry tu pd dia..
haiyaa...